L’Ajuntament de l’Espluga arreglarà els carrers de Còrdova, Sortetes, Mn. Cinto Verdaguer, Tarragona i Àngel Guimerà. En l’actuació de millora s’hi destinarà part del superàvit de l’exercici del 2016 i l’equip de govern també estudia millorar el carrer Clos de Callau i part del carrer Milmanda.

Ho va avançar el regidor de serveis municipals, Joan Amigó, en la darrera sessió del Ple Municipal. Amigó va explicar que l’equip de govern té la intenció d’invertir el superàvit de l’administració local en donar continuïtat a la millora de carrers, després d’haver-ne arreglat quatre en els darrers mesos.

El consistori parteix dels 523.000 euros de superàvit, però la quantitat exacta que es destinarà a aquestes obres es coneixerà quan el projecte estigui redactat. La previsió és que pugui estar enllestit a l’octubre o al novembre, mentre que els cinc carrers podrien estar arreglats a finals del primer semestre del 2018.

En aquesta fase s’actuarà en els carrers situats a l’esquerra del carrer Lluís Carulla que encara estan per arreglar. Els cinc carrers s’asfaltaran i s’arreglaran seguint la línia dels carrers que s’han enllestit aquesta setmana.

Ara l’enginyer municipal està treballant en el projecte i es veurà si la quantitat de superàvit existent també permet millorar els carrers Clos de Callau i part del carrer Milmanda.