Ja estan gairebé enllestides les obres dels carrers Sant Blai, Anselm Clavé, Mossèn Serret i Pau Casals de l’Espluga. Després de 5 mesos, els quatre carrers del municipi ja presenten una imatge renovada, s’hi ha restablert el trànsit de vehicles, però encara s’ha d’instal·lar la senyalització vertical i reparar algunes façanes de cases d’aquests carrers.

Amb un pressupost de 349.848,95 euros, amb IVA inclòs, les actuacions en aquests quatre carrers han servit per millorar la pavimentació i els serveis soterrats. Un dels quatre, el carrer Sant Blai, s’ha reconvertit en semipeatonal, mentre que els altres han mantingut el format anterior.

El gruix principal d’aquestes obres va acabar la setmana passada després de pintar la senyalització horitzontal. Per bé que pràcticament totes les actuacions previstes ja s’han executat, encara queden pendents petites intervencions que es desenvoluparan aquesta setmana.