Aquest migdia els vins i caves de la Denominació d’Origen de la Conca de Barberà s’han madirat amb la música electrònica dels DJs locals Sofa Beats Studio i Dave B. Per primera vegada, la Festa de la Verema de l’Espluga ha incorporat un vermut electrònic per tal d’atreure un públic jove en una de les franges horàries de la fira amb menys afluència de públic. L’estrena ha reunit unes 150 persones al recinte firal ubicat a la plaça Montserrat Canals.

Enguany la Festa de la Verema de la DO Conca de Barberà ha inclòs diverses novetats per atreure el públic més jove i una d’aquestes ha estat el vermut electrònic d’aquest diumenge. Segons la presidenta de la DO Conca de Barberà, Mariona Rendé, l’objectiu de la iniciativa respon a la voluntat dels organitzadors d’atreure un públic més jove per fidalitzar-lo com a assistents de la Festa de la Verema i així assegurar un millor futur de la festa aconseguint un relleu generacional.

D’altra banda, una de les altres apostes d’aquesta 47a edició de la festa és la recuperació de la Cursa de Portadores que se celebrarà a les 18:30 h. L’activitat de l’Associació juvenil Auvënguen també pot ser una bona oportunitat per captar el públic jove.