Els Diables de l’Espluga acomiadaran la temporada d’estiu el dissabte 2 de setembre amb una trobada de bestiari i colles infantils a l’Espluga.

La tarda de foc i cultura popular arrancarà a les 18.30 h a la plaça Montserrat Canals amb la plantada de les bèsties convidades, el Boc de Vandellòs i el Drac de Sant Roc de Tarragona, juntament amb els senglars de l’Espluga. També a la mateixa plaça es faran activitats per als infants a les 19 h, mentre que el correfoc començarà a les 20.30 h des de la Plaça de l’Esgléssia. El recorregut transcorrerà pels carrers Lluís Carulla, Sant Blai, Sortetes i acabarà a la plaça Montserrat Canals després d’haver enfilat el carrer Lluís Carulla. 

En la trobada del 2 de setembre, anomenada Criatures Infernals, hi participaran les colles infantils dels Diables de Vandellòs, dels Rojos de Junda, dels Diables del Morell i els Diables Kids de l’Espluga.