La quarta etapa de la Volta Ciclista a Espanya ha passat aquest dimarts 22 d’Agost per la Conca de Barberà. La prova ciclista ha passat per Belltall, Solivella, la Guàrdia dels Prats, Montblanc i Vilaverd.

L’etapa d’avui ha creuat Catalunya de nord a sud, creuant la Conca de Barberà. En concret aquesta etapa té un recorregut total de 198,2 quilòmetres. De fet, l’etapa ha començat Andorra i ha acabat a Tarragona amb motiu dels Jocs Mediterranis que ha de celebrar la ciutat l’any vinent.

Els velocistes han travessart la Conca a través de la C-14 que ha estat tallada durant una hora. La prova no ha passat per l’Espluga, però l’organització ha destacat les Coves de la Font Major com un dels atractius turístics de la quarta etapa. Montblanc és un dels llocs que ha aplegat més gent, juntament amb el Port de Belltall.