Aquest dimecres a les 10 del matí es podrà fer una visita guiada per l’exposició sobre Ramon Muntanyola al Museu de la Vida Rural. Josep M. Vallès, comissari de l’exposició, serà l’encarregat de conduir la visita de la mostra que recull la trajectòria poètica i sacerdotal de Muntanyola.

L’exposició “Ramon Muntanyola, poeta de banderes blanques” es va inaugurar el 14 de juliol i es podrà veure fins el 10 de setembre en una part de la Sala Maria Font del Museu de la Vida Rural.

La mostra s’acosta a la vida i l’obra de Muntanyola a partir d’objectes personals, la seva obra literària i poètica, fotografies, etc. Està formada per diversos àmbits en els quals es pot anar seguint la seva trajectòria sacerdotal i els premis que va rebre fins aconseguir ser distingit com a Mestre en Gai Saber. També s’hi exposen La Veu de la Parròquia o Ressò, les dues publicacions en defensa de la llengua catalana que va publicar durant la seva estada com a rector als Omells de Na Gaia.