La parròquia de Sant Miquel Arcàngel de l’Espluga ha celebrat aquest diumenge l’Eucaristia en homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils. La celebració ha congregat un centenar de persones que s’han volgut solidaritzar amb les famílies afectades.

El rector de l’Espluga, Mn. Marcus Vinicius ha condemnat els fets i ha mostrat el condol a les famílies de les víctimes. El mossèn també ha agraït la tasca dels Mossos d’Esquadra i dels professionals d’emergències i dels centres hospitalaris que han atès als afectats.

Mn. Marcus Vinicius ha transportat a l’Espluga el “No tenim por”, una de les frases més repetides aquests dies en les concentracions de condemna dels atemptats. En aquest cas, Vinicius ha fet vàlides les paraules de Jesús: “No tingueu por! No tinguis por, jo sóc amb tu”. El rector de l’Espluga ha pregat perquè aquests fets no es repeteixin i pugui haver-hi pau al món. Tot plegat, també en la línia de la paraula del papa Francesc després dels fets d’aquest dijous.

2 COMENTARIS

  1. Contentos con el nuevo párroco…esperando tenerlo durante mucho tiempo entre nosotros… familia. Orenes Miguel

  2. Ben cert, la comunitat de ľEspluga . Coneixem la por i oer això no en tenim.
    Junts tots junts sense digeencies podem.
    Camibem plegats sense por proclamant la unitat i la pau en comunió

Comments are closed.