L’ajuntament de Montblanc i el de Vimbodí i Poblet han comunicat aquest matí que els actes festius previstos per aquest divendres no se celebraran d’acord amb els tres dies de dol declarats a Catalunya amb motiu dels atemptats a Barcelona i Cambrils.

D’una banda, a Montblanc la ballada de sardanes prevista per avui a les 20 h s’ha anul·lat, mentre que a Vimbodí i Poblet tampoc se celebrarà el concert de Travelin Band que estava programat per aquest divendres.  Els dos consistoris ho han comunicat mitjançant les xarxes socials i han aprofitat el missatge per condemnar els fets d’aquest dijous i mostrar la solidaritat amb les víctimes. A l’Espluga de Francolí se celebrarà el recital de poemes de Muntanyola al Museu de la Vida Rural.

Tres pobles de la Conca viuen aquests dies la Festa Major

D’altra banda, dos dels municipis que celebren la Festa Major aquests dies no han anul·lat els actes programats. És el cas de Barberà de la Conca i el municipi de Passanant i Belltall que celebraran els actes festius d’aquests dies. Finalment, a Santa Coloma de Queralt, on també se celebra la Festa Major, no hi haurà el seguici oficial del consistori en cap acte de la programació de festes i en tots els actes lúdics i esportius es farà un minut de silenci per a les víctimes dels atemptats. Per ara, el concert de Sopa de Cabra d’aquest dissabte a Santa Coloma se celebrarà tal i com està previst.