La quarta etapa de la Volta Ciclista a Espanya passarà per la Conca de Barberà el pròxim dimarts 22 d’agost. La prova ciclista passarà per Passanant, Solivella, la Guàrdia dels Prats, Montblanc i Vilaverd.

La Volta a Espanya començarà aquest dissabte 19 d’agost i es disputarà fins el dia 10 de setembre. Una de les 21 etapes, la que creuarà Catalunya de nord a sud, creuarà la Conca de Barberà. En concret aquesta etapa té un recorregut total de 198,2 quilòmetres. De fet, l’etapa començarà des d’Andorra i acabarà a Tarragona amb motiu dels Jocs Mediterranis que ha de celebrar la ciutat l’any vinent.

Els velocistes travessaran la Conca a través de la C-14 que els conduirà fins a Valls, on es farà una parada tècnica. La prova no passarà per l’Espluga, però l’organització ha destacat les Coves de la Font Major com un dels atractius turístics de la quarta etapa.