Les banderes dels ajuntaments dels municipis de la Conca de Barberà onegen a mig pal en solidaritat amb les víctimes de l’atemptat d’ahir a Barcelona i el d’aquesta matinada a Cambrils. Els pobles de la Conca s’han sumat als 3 dies de dol oficial i han convocat minuts de silenci aquest matí davant dels ajuntaments.

L’Espluga, Montblanc, Sarral, Pira i Santa Coloma de Queralt han convocat 5 minuts de silenci davant de l’Ajuntament a les 12 del matí, mentre que Vimbodí i Poblet el farà a dos quarts de 12 del matí. D’altra banda, les campanes de Santa Maria de Montblanc tocaran difunts també a les 12 del matí. En relació amb el dol decretat arreu de Catalunya, aquest matí l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet ha comunicat que se suspèn el concert de Travelin Band d’aquest divendres.

Alguns dels consistoris de la comarca van emetre ahir al vespre comunicats condemnant els atemptats a través de les Xarxes Socials.