La Mesquita de Montblanc s’ha despertat aquest matí amb pintades contra la comunitat musulmana. L’endemà dels atemptats a Barcelona i Cambrils, el local de culte de Montblanc ha patit pintades al seu exterior en què s’incita l’odi contra aquesta comunitat.

Encara es desconeixen els autors d’aquest atac que s’hauria produït durant la matinada, de moment no n’han transcendit més detalls. L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha lamentat els fets però no ha volgut fer declaracions. D’altra banda, el regidor de Serveis Municipals de Montblanc, Oriol Pallissó, ha lamentat l’incident en declaracions a LaConcaDiari i ha expressat: “hi ha gent que ho posa tot al mateix sac sense tenir miraments. No pot ser que es criminalitzi a tots els musulmans”.

La de Montblanc és l’única Mesquita de Montblanc i es va inaugurar aquest passat mes de març. Es tracta d’una nau habilitada com a espai de culte que l’entitat va aconseguir després de deu anys de tràmits.

 

2 COMENTARIS

  1. Jo mi apunto pero per netejar totes les naus. Et sembla be? Em sembla que ja ni ha prou. I si algú vol marxar cap al seu país amb ells pues que marxi.

Comments are closed.