Més d’una desena de raposodes de l’Espluga i del territori recitaran aquest divendres poemes de Ramon Muntanyola. L’acte se celebrarà a les 7 de la tarda al Museu de la Vida Rural i forma part de la programació del centenari de Muntanyola que se celebra aquest 2017.

En l’acte d’aquest divendres es farà una lectura comentada de poemes que va escriure el poeta i sacerdot espluguí, Ramon Muntanyola i Llorach. Montse Bosch, Anna Guasch, Ramon Guasch, Erminia Martí, Montserrat Masdeu, Andreu Morta, Carme Permiquel, Montserrat Roca, Roser Trullols i Josep M. Vallès, tots de l’Espluga, recitaran els textos de Muntanyola. També ho faran Isabel Rivera Carne (d’Els Pallaresos), Josep M. Rovira (de Cabra del Camp) i Rosa Maria Tombas (de La Selva del Camp). A la llista de rapsodes s’hi afegiran infants de les escoles Martí Poch i Mare de Déu del Carme de l’Espluga.

La programació d’actes en commemoració del centenari de Mn. Ramon Muntanyola s’ha impulsat des de l’Espluga però durant aquest 2017 se celebren més d’una trentena d’actes en diversos pobles i ciutats del Camp de Tarragona, encara que l’Espluga és el principal escenari de les propostes culturals.