El consistori espluguí ha emès aquest vespre un comunicat condemnant l’atemptat de Barcelona d’aquest dijous. A través de les xarxes socials, l’Ajuntament, en nom dels tres grups municipals, ha condemnat els fets i ha expressat la seva solidaritat amb les víctimes, familiars i amics.

En el comunicat, el consistori ha expressat: “la democràcia i la llibertat mai no podran ser derrotats per actes criminals, i sempre s’imposaran sobre el terror i la barbàrie”. L’administració local espera les instruccions de la Generalitat per programar un minut de silenci a l’Espluga de Francolí. 

El comunicat de l’Ajuntament de l’Espluga respon a l’atropellament massiu d’una furgoneta aquesta tarda a la Rambla de Barcelona. Segons han confirmat fonts oficials, es tracta d’un atemptat terrorista i ha causat, com a mínim, 13 morts i més de 50 ferits.