L’empresa vimbodinenca que elabora els licors artesans On The Rocks ha estrenat visites guiades per les instal·lacions on elaboren les begudes que ja han rebut més de 20 premis internacionals. Durant les visites s’expliquen els processos d’elaboració de les begudes i s’acaba fent un tast dels licors amb maridatge de bombons de Cacao Sampaka.

La iniciativa s’anomena LicoTurisme i recorre l’interior de l’empresa i el jardí on es conreen les plantes aromàtiques amb les quals s’elaboren els licors. D’aquesta manera, l’empresa considera que ofereix una experiència enoturística de la Conca complementària a les visites del Monestir de Poblet, el Museu i Forn del Vidre de Vimbodí o altres reclams turístics del territori.

La cofundadora d’On the Rocks, Maria de la Peña, assegura que aquestes visites permeten que el consumidor pugui valorar i gaudir millor el producte. Com va explicar la cofundadora de l’empresa fa uns mesos a l’EFMR, On The Rocks aposta per posicionar-se com un segell de qualitat dins del mercat de les begudes alcohòliques. Una forma de demostrar que elaboren un producte de qualitat és, segons Maria de la Peña, obrir les portes de l’empresa, ensenyar el procés de producció natural i oferint un tast in situ dels licors.