L’Espluga FM Ràdio i el Casal de l’Espluga t’ofereixen la possibilitat de veure de franc l’espectacle del Mag Lari al Teatre del Casal de l’Espluga del pròxim 2 de setembre.

L’emissora sorteja a través del Facebook dues entrades per “Una Nit amb el Mag Lari”. Per participar-hi, s’ha de compartir la publicació de l’EFMR al Facebook de forma pública. El sorteig es tancarà el divendres 25 d’agost i els guanyadors es donaran a conèixer el 26 d’agost.

Foto: cedida

L’il·lusionista català pujarà a l’escenari del Teatre del Casal en el marc de la Festa del Soci del Casal de l’Espluga. Les entrades es podran adquirir a partir del 22 d’agost a l’Oficina de Turisme de l’Espluga per un preu de 10 euros els socis i 15 els adults que no siguin socis de l’entitat. Pels nens i nenes de 8 a 16 anys, les entrades tindran un preu de 7 euros, mentre que pels menors de 8 euros l’entrada serà gratuïta.