El municipi de Passanant i Belltall viurà la Festa Major de l’11 al 20 d’agost amb les propostes musicals com a principal reclam de la programació. Blaumut, Brams, Fito Luri, la Stromboli Jazz Band o la Glamour Band són els noms més destacats del llistat d’actuacions musicals, mentre que l’actriu Lloll Bertran serà la pregonera de la Festa Major i també l’encarregada de cloure els cinc dies d’actes amb la seva proposta teatral.

La Festa Major d’aquest municipi de la Conca de Barberà se celebrà en els dos nuclis que el formen. D’aquesta manera, cada poble ofereix activitats diferents, però que són complementàries ja que no se celebren durant els mateixos dies. D’una banda, els actes a Belltall se celebraran de l’11 al 23 d’agost, mentre que Passanant prendrà el relleu a partir del 19 d’agost. 

La programació festiva arrancarà durant la tarda de l’11 d’agost a Belltall amb jocs tradicionals i xocolatada. Mentre que la nit tindrà la música com a protagonsita amb la xaranga pels carrers del poble i el concert de la Stromboli Jazz Band i el cant d’havaneres i cançons tradicionals amb Xicranda.  De la jornada del 12 d’agost en destaca la Cercavila Musical amb Struc, el Ball de Festa Major i la proposta humorística i musical amb Enric Company i Los Yeye. També a Belltall, diumenge 13 d’agost el cantautor reusenc, Fito Luri, presentarà el seu darrer disc Planetes Càlids.

El 19 d’agost, en aquest cas a Passanant, l’actriu Lloll Bertran farà el pregó de Festa Major a les 12:30 h. El plat fort de la programació es viurà el dissabte 19 a partir de les 19 del vespre amb les actuacions de la batucada Brincadeira, l’Orquestra Loren, Blaumut, La Glamour Band i Brams. El concert de Blaumut començarà a les 23 h i l’agrupació presentarà a Passanant el seu últim treball, el disc Equilibri.

Diumenge 20 d’agost la Festa Major tancarà amb l’espectacle de Lloll Bertran que se celebrarà a les 20 h. Abans d’això, hauran tingut lloc diverses activitats per a infants. Durant la Festa Major de Passanant i Belltall també tindran lloc diverses misses a les esglésies dels dos pobles.

CONSULTA EL PROGRAMA D’ACTES