L’Ajuntament de l’Espluga ha comprat 31 carpes plegables per a fires i esdeveniments, com per exemple la Festa de la Verema. En les darreres ocasions, aquest material es llogava puntualment, mentre que, a partir d’ara, l’Espluga en disposarà per als actes que se celebrin al municipi.

L’anunci el va fer el regidor de cultura, Jordi Torre, durant l’últim ple municipal. Torre va assegurar que el consistori ha adquirit els estands a un preu molt assequible i que aquest fet permetrà estalviar la despesa en lloguer d’aquests materials. En aquest sentit, la compra de 31 carpes ha suposat una inversió de 3.000 euros per l’administració local, mentre que el lloguer per la Festa de la Verema tenia un cost de 7.000 euros.

La Festa de la Verema, anys enrere la Fira de Sant Vicenç o, en un futur, la Fira de la Cervesa Artesana són ocasions en què es poden utilitzar estands d’aquest tipus. L’estrena d’aquestes carpes plegables serà el 25,26 i 27 d’agost amb motiu de la 47a edició de la Festa de la Verema, mentre que la primera Fira de la Cervesa Artesana serà el 7 d’octubre.