L’estructura i la coberta del nou pavelló de l’Espluga ja està acabada i ara es treballa en el terra de l’equipament. Aquest és el punt en què es troba la construcció de les noves instal·lacions del municipi, unes obres que avancen més de pressa del que s’havia previst.

En la darrera sessió ordinària del Ple Municipal, el regidor de serveis municipals, Joan Amgió, va explicar quina és fase actual del nou pavelló. Per ara ja està feta la caixa i la coberta de la pista i l’estructura dels vestidors. La setmana passada va començar pavimentar-se el terra amb formigó. Joan Amigó va assegurar que les obres avancen amb bon ritme, fins al punt que s’està anant per davant del calendari pautat. Tot i això, el regidor va clarificar que aquest fet no significa que les obres finalitzin abans del termini previst perquè, va recordar, és possible que altres fases avancin més lentament.

La construcció del nou pavelló van començar aquest maig a càrrec de l’empresa Gilabert Miró S.A. Amb un pressupost de 930.000 € i un termini d’execució de 8 mesos, el nou pavelló de l’Espluga estarà acabat a finals d’any.