L’Emissora Municipal de l’Espluga de Francolí vol seguir ampliant l’equip de col·laboradors sumant noves veus i tècnics de cara a la pròxima temporada que començarà al setembre. L’EFMR ha publicat un formulari web destinat a totes les persones que vulguin fer ràdio o tinguin idees de programes, per tal que mostrin el seu interès.

L’actual equip de l’emissora, agrupat mitjançant l’Espluga Audiovisual, supera la quarantena de membres de diferents generacions i amb diferents rols a l’Espluga FM Ràdio. Amb la voluntat de continuar apostant per un equip transversal i dinàmic, l’EFMR obre les seves portes per incorporar nous programes i col·laboradors en la programació de la temporada 2017/2018.

El procés d’inscripció està obert a qualsevol persona, hagi fet ràdio o no alguna vegada, i el termini per apuntar-s’hi acabarà el 25 d’agost. L’Espluga Audiovisual oferirà formació en aspectes bàsics de comunicació als nous voluntaris.

ACCEDEIX AL FORMULARI