El cantautor Joan Rovira és el principal reclam de la programació de la Festa Major de Senan que se celebrarà del 14 al 16 d’agost.

Joan Rovira, que l’any 2016 va rebre el premi Enderock a l’artista revelació de l’any, presentarà a Senan el seu darrer treball “Encara tenim temps”. El concert se celebrarà el dilluns 14 a les 23 h, abans de l’actuació s’haurà donat el tret de sortida a la Festa Major amb la disparada de la traca i la inauguració de l’exposició sobre la Carta del Paisatge de la Conca al punt TIC del municipi. També dilluns tindrà lloc un sopar a la fresca.

De la programació de dimarts en destaca la Cursa Atlètica del municipi, la Cercavila de Festa Major o el concert d’havaneres. Mentre que el darrer dia de la programació comptarà amb la Festa Infantil i el sopar de truites imaginatives, entre d’altres.

En el marc de la Festa Major, l’església de Senan acollirà les dues úniques misses que se celebren al municipi durant l’any, seran dimarts i dimecres en honor a Sant Roc, patró del municipi. La Festa Major de Senan acabarà dimecres amb el ball de fi de festa.

Consulta tota la programació d’actes