Vimbodí i Poblet ha donat el tret de sortida de la Festa Major aquest dijous amb el repic de campanes, la tronada d’inici i el pregó d’obertura. Fins el diumenge 6 d’agost el municipi de la Conca viurà actes culturals, socials i festius, més d’una vintena en total, alguns dels quals ja es van celebrar dissabte passat.

L’inici oficial de la Festa Major també ha comptat amb el pregó a càrrec de Miquel Pujol, gerent de Pirotècnia Catalana. Tot i aixòels primers actes van ser dissabte passat al Teatre Foment de Vimbodí, d’una banda, amb l’obra de teatre Segueix el teu cor d’Enric Mas i la pel·lícula Norman, el hombre que lo conseguía todo, i de l’altra, el concert de Jennifer Panebianco, una violinista prodigi de només 11 anys, al Castell de Milmanda.

Aquest dijous s’inauguraran tres exposicions i també tindrà lloc el concert de l’Orquestra Montecarlo. De la resta de programació en destaca l’espectacle amb acrobàcies aèries i de terra de divendres al Pavelló Municipal o, el mateix dia, el tubogan aquàtic per als infants o la Festa Jove amb la Dalton Bang, el DJ Sergi Domene de Flaix FM i el DJ del territori Aisi Cravid. En aquest cas, es facilitarà el Transport Nocturn per als joves de la Conca de Barberà.

Dissabte la jornada festiva estarà marcada pel correfoc a càrrec dels Diables de Reus, mentre que diumenge la Cercavila i la Trobada de Gegants són els principals reclams de la programació. La Festa Major de Vimbodí i Poblet posarà punt final diumenge amb el castell de focs a càrrec de la Pirotècnica Catalana i el concert d’havaneres amb el grup Son de l’Havana.

CONSULTA EL PROGRAMA D’ACTES