Una camioneta ha sortit de la via aquest migdia quan circulava per la N-240 en sentit Montblanc al quilòmetre 43 a l’altura de l’Espluga, el conductor del vehicle ha sortit il·lès de l’accident.

Es tracta d’una camioneta que ha sortit de la carretera al voltant de les 13:20 del matí i ha creuat un terreny agrícola fins que ha topat amb la via del tren. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una dels Mossos d’Esquadra.

L’accident no ha provocat conseqüències a la N-240, els vehicles circulen amb total normalitat. D’altra banda, sí que ha afectat les vies del tren perquè el vehicle ha arrossegat pedres que han envaït la via. Tècnics d’Adif han actuat en aquest punt i no s’ha hagut d’interrompre la circulació dels trens.

2 COMENTARIS

  1. I nosaltres hi ha anat cap ambulància????…..us recordo que els ferits si n’hi han es traslladen en ambulància (cal posar-ho també).

  2. Benvolgut Salvador,

    Com s’explica en aquesta notícia, el Servei Català de Trànsit ha informat a l’emissora que el conductor del vehicle no ha resultat ferit. En aquest sentit, ens consta que no hi ha assistit cap dotació de serveis mèdics.

    En qualsevol cas, moltes gràcies per la seva indicació. Ho tindrem en compte en un futur.

Comments are closed.