Els plànols turístics de l’Espluga ubicats en quatre punts del municipi s’han actualitzat amb un nou disseny i incorporant els atractius turístics i el llistat de comerços i empreses de la Unió de Botigues i Empreses (UBE) de l’Espluga. Aquesta actuació acabarà amb la instal·lació d’un nou plànol, el cinquè, que s’ubicarà a l’aparcament de caravanes ubicat al parc Fluvial.

L’acció de l’Ajuntament de l’Espluga ha tingut un cost de 1.000 € i s’ha efectuat per tal de disposar d’uns plànols turístics més atractius i moderns que permetin conèixer als visitants els principals atractius turístics de l’Espluga, però el nou disseny també ofereix el llistat de comerços i empreses de la UBE de l’Espluga. La Unió de Botiguers de l’Espluga s’ha afegit en aquesta iniciativa arran del conveni que va formalitzar amb el consistori en què ja es va deixar establert que els establiments associats apareixerien en aquests nous plànols. D’aquesta manera, les dues parts posen en valor el fet de pertànyer a la UBE.

Els plànols actuals estan ubicats a la plaça del Mil·lenari, a la travessera de Poblet, a la plaça Montserrat Canals i al parc Fluvial prop de l’accés de les Coves de l’Espluga. El cinquè també s’ubicarà al parc Fluvial, però al costat contrari, en el mateix punt que l’aparcament de caravanes.