La pista de la Vall de Castellfollit s’ha arreglat aquest estiu amb un reg asfàltic de graveta per eliminar els clots del camí i també se n’han netejat els vorals per prevenir incendis forestals.

Es tracta d’una actuació que ha fet el Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet amb el suport de la Diputació de Tarragona. En total, s’hi han invertit 15.000 euros per fer front al mal estat de la pista. D’altra banda, s’ha netejat l’entorn de l’àrea de la Roca de l’Abella per reduir el risc d’incendis forestals, també està previst millorar la senyalització en aquest punt i integrar millor els contenidors d’escombraries en aquest espai.

L’àrea de la Roca de l’Abella i la pista de la Vall de Castellfollit són espais amb més freqüència de pas durant la tardor, coincidint amb la temporada de bolets. La directora del Paratge, Ester Trullols, ha assenyalat que durant l’època de bolets i la primavera és quan aquesta zona està més transitada.