Un home de 42 anys va morir aquest dilluns en una explotació ramadera a Llorac (Conca de Barberà) després d’haver-li caigut a sobre quatre paques de palla de 400 kg.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Alt Camp-Conca de Barberà van rebre avís al migdia informant de l’accident i, immediatament, s’hi van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i dels serveis sanitaris. La víctima, un home de 42 anys, de nacionalitat Marroquina i veí de Cervera, va ser atès pels metges del Sistema d’Emergències Mèdiques, que no van poder fer res per salvar-li la vida.

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.