L’equip del Bar la Parada és el campió del 25è Torneig de Futbol Sala de l’Espluga en guanyar la final per un resultat de 7 a 2 davant de Construccions J.D.J Altarriba. El trofeu de primer classificat no va ser l’únic que va endur-se el Bar la Parada perquè, en el terreny individual, va aconseguir tots els reconeixements existents. D’una banda, Dídac Becerra ha estat el màxim golejador del torneig i el millor jugador de la final, mentre que Oriol Blavi va rebre el trofeu de porter menys golejat.

Tot i el contundent resultat de la final, el partit no es va resoldre fins als darrers quinze minuts del partit. El Bar la Parada va anar per davant en el marcador durant tot el partit, però la tensió es va mantenir durant la primera part i la meitat de la segona amb un resultat ajustat. Tot i això, quan els jugadors de Construccions J.D.J Altarriba buscaven el gol per empatar el partit, després d’uns deu minuts de domini, el Bar la Parada va capgirar la situació ampliant les distàncies. Amb un resultat més favorable pel Bar la Parada, l’equip contrari va apostar pel porter jugador per intentar remuntar el partit, però la iniciativa els va costar un marcador menys ajustat, acabant així amb el 7 a 2 final.

La tercera posició del torneig la va ocupar el Cargol Solivellenc, mentre que Armeria Montblanc va haver de conformar-se amb la quarta posició. Casa Nostra, Penya del Barça, Crakers i Modulars Cuni, tanquen la classificació del 25è Torneig de Futbol Sala.