Amb la disparada de salves de les 12 del matí d’aquest dimarts 25 de juliol s’ha donat el tret de sortida de la Festa Major de l’Espluga que se celebra fins el dia 31 de juliol al municipi amb actes culturals, socials i festius.

El pregó de Festa Major, enguany a càrrec de Ferran Civit, tindrà lloc aquest dimarts a dos quarts de nou del vespre al parc del Freginal i es podrà escoltar en directe a l’Espluga FM Ràdio en un programa que començarà a les 20 h.

El gruix d’actes es concentrarà a partir de dijous amb la presentació dels nous gegantons neolítics, Terra i Pastor, a les Coves de l’Espluga. La programació també compta amb grans noms de l’escena musical catalana. Andrea Motis amb Joan Chamorro Quartet, la festa jove amb el grup Animal, el youtuber Lo Pau de Ponts i Judit Neddermann són els protagonistes del cartell de la Festa Major d’enguany.

PROGRAMA D’ACTES DE LA FESTA MAJOR