Aquest divendres 21 de juliol se celebra a l’Espluga una nova edició del Correbars Esgarriat que enguany estrena recorregut amb la participació de 15 bars i incorpora diverses novetats. L’acte, en el marc de la Setmana de la Joventut, començarà a les 20 h des de l’aparcament del Pavelló del Casal, tot i que la venta de tiquets es farà a partir de les 19.30 h.

Una de les principals novetats del Correbars que organitza la colla del Pastor de les Ovelles Esgarriades 2017, David Casanovas, és el nou recorregut amb inici a l’aparcament del Pavelló del Casal de l’Espluga i amb final a la Plaça de la Vila. En aquest punt, l’organització oferirà servei de sopar, mentre que al llarg del recorregut l’esdeveniment incorporarà enguany el “Carretó dels Snacks”, com l’ha anomenat l’organització, oferint menjar per als assistents. El Correbars Esgarriat recorrerà alguns carrers del municipi amb l’animació a càrrec de la batucada dels Diables de l’Espluga i l’actuació dels DJs PM_7 i DJ Albert Fernández.

Com a novetat, el correbarrs també comptarà amb un final de festa a Disco Xenon que s’allargarà durant la matinada amb la música del DJ Sala i promocions que oferirà el local d’oci de l’Espluga.

Estrena del curtmetratge promocional

Els organitzadors del Correbars Esgarriat han anunciat mitjançant les xarxes socials que aquest dimarts 18 de juliol s’estrenarà un curtmetratge que han enregistrat per promocionar l’esdeveniment d’aquest divendres 21 de juliol. La producció es podrà veure aquest vespre al Facebook i a l’Instagram de les Ovelles Esgarriades, on ja s’ha publicat el tràiler del mateix curtmetratge.