L’agrupació musical Filferro ha actuat aquest dilluns al Jardí dels Francolins de l’Espluga en la primera edició de les Nits al Francolí, la principal aposta de la Setmana de la Joventut d’enguany.

Gairebé un centenar de persones va escoltar les versions en català de Filferro de grans clàssics mundials, en aquest cas, en format acústic. Gerard Serratroy i David Repullès, els dos integrants del grup, van oferir una desena de propostes musicals, com per exemple l’Hallelujah de Leonard Cohen, More than words d’Extreme o Bohemian Rhapsody de Queen.

El Jardí dels Francolins és l’escenari de les principals novetats de la Setmana de la Joventut d’enguany. La programació festiva per als joves de l’Espluga compta amb concerts, ponències, tastos gastronòmics i cinema sota el títol “Les nits del Francolí”, tot plegat en un Faistiu 2017 que se celebra fins el 23 de juliol amb un pes important de les propostes musicals.

Consulta el programa d’actes de la Setmana de la Joventut