La segona Festa del Motor de l’Espluga ha comptat aquest dissabte amb la participació de més de 120 pilots al Motopark Francolí en una jornada festiva organitzada pel Motoclub Francolí. La trobada va començar a les 17 h amb la resistència de Ciclomotors i a les 20 h es va disputar la resistència d’Enduro.

David Oromi i la parella Martines/Ferraz, guanyadors de la resistència d’Enduro

El pilot David Oromi es va proclamar el guanyador de les dues hores d’Enduro en categoria individual després de completar 13 voltes en 1 hora i 41 minuts. De prop el va seguir l’espluguí Gerard Barrabeig que també va fer 13 voltes al circuït amb un temps de 1 hora, 42 minuts i 26 segons. Emilio Lara va tancar el podi amb un registre molt semblant, 13 voltes en 1 hora, 42 minuts i 32 segons.

Pel que fa a les classificacions de la resistència d’Enduro en parelles, destaca la primera posició de Jairo Martines i Pablo Ferraz que van completar 15 voltes amb un temps de 1 hora, 37 minuts i 12 segons. Ramon Sangra i Sergi Sangra van fer les mateixes voltes, 15, però van necessitar 6 minuts més. Finalment, un minut i mig més tard, Albert Cardona i Miki Male també completaven 15 voltes al circuït aconseguint la 3a posició.

Pel que fa a la resistència de Ciclomotors, Antoni Clavaguera i Manuel Nieto van endur-se la primera posició amb 72 voltes en 1 hora i 27 minuts. La segona posició va ser per Ivan Piquer i Miquel Piquer que van completar 71 voltes amb 1 hora i 28 minuts. Va tancar el podi la parella Carles Anievas i Lluis Gil amb 66 voltes.