Una col·lisió frontal entre un camió i un turisme ha provocat una víctima mortal aquesta matinada al quilòmetre 38 de la N-240, a l’alçada de la planta de Mahle a Montblanc. El Servei Català de Trànsit a rebut l’avís a dos quarts de quatre de la matinada.

El xoc frontal entre els dos vehicles ha causat la mort del conductor del turisme, un veí de Solsona de 57 anys, mentre que el del camió ha resultat il·lès. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, 3 vehicles dels Bombers de la Generalitat que han realitzat tasques d’excarceració i 2 unitats del SEM.

A causa del sinistre, el trànsit per aquesta via ha estat tallat fins a tres quarts de sis de la matinada quan s’ha habilitat un pas alternatiu. Poc abans de les 7 del matí la circulació s’ha restablert amb total normalitat.