L’espluguí Antoni Carreras ha estat reconegut amb un premi del Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili a la Qualitat Docent per haver impulsat una metedologia per motivar en l’aprenentatge. La iniciativa de Carreras ha estat la guanyadora de la modalitat individual d’uns reconeixements que va entregar la universitat aquest dilluns.

ÀUDIO: Antoni Carreras agraix el reconeixement

El treball d’Antoni Carreras porta per títol “Metodologies docents per estimular l’interès per una matèria amb la complicitat de la societat”. Aquestes metodologies s’apliquen a la URV des de fa 10 anys en un col·lectiu de 1.300 alumnes de les Facultat de Lletres i de Ciències jurídiques i tenen per objectiu estimular la motivació, l’interès i la participació a l’aula.

ÀUDIO: Antoni Carreras explica el funcionament d’aquesta metodologia

La iniciativa també inclou la utilització de les noves tecnologies i la implicació d’institucions i persones rellevants mitjançant entrevistes en vídeo que enregistren els mateixos alumnes.

Els premis estan dotats amb 3.500 euros i els guardonats seran els candidats de la URV a les distincions Jaume Vicens Vives que atorga cada any la Generalitat de Catalunya.