Tres diputades del Parlament de Catalunya debatran a l’Espluga les raons per votar sí a la independència de Catalunya en el proper referèndum de l’1 d’octubre. Anna Simó, Magda Casamitjana i Gabriela Serra seran les ponents de l’acte organitzat pel Grup Municipal Som Espluga que se celebrarà el divendres 14 de juliol al  les 19.30 h al Jardí dels Francolins.

Anna Simó (ERC), Diputada al Parlament de Catalunya per Junts pel Sí. Secretària Primera a la Mesa del Parlament; Magda Casamitjana (MES), Diputada al Parlament de Catalunya per Junts pel Sí; i Gabriela Serra (CUP), Diputada al Parlament de Catalunya per Candidatura d’Unitat Popular – Crida Constituent. El debat serà moderat per la col·laboradora de l’Espluga FM Ràdio, Anna Garcia, i tractarà temes com la judicialització del procés d’independència català, el paper de les diverses forces polítiques en el referèndum, la cohesió entre JxSí i la CUP, etc.

Josep M. Vidal, regidor de Som Espluga, ha explicat a l’Espluga FM Ràdio que el debat és el punt culminant d’unes jornades formatives internes que està celebrant el grup municipal. Alhora, ha expressat que el debat ha de servir per esvair dubtes de cara al referèndum i a la independència. En aquest sentit, Vidal ha apuntat que les ponències poden ser una eina útil per als espluguins i espluguines amb un perfil d’esquerres però que tenen dubtes sobre aquest tema. El regidor de Som Espluga ha recordat que el debat també comptarà amb les intervencions del públic perquè la intenció és que sigui un acte participatiu. 

Com ha explicat Vidal, amb el debat es posarà punt i final a “Som Futur”, l’espai de formació interna del grup municipal que compta amb divereses ponències de persones expertes i amb experiència en l’administració local. Una iniciativa que, segons Josep M. Vidal, neix amb la voluntat de formar les noves incorporacions de Som Espluga.

ENTREVISTA a Josep M. Vidal, regidor de Som Espluga, en l’Informatiu Cap de Setmana