El cantautor reusenc, Fito Luri, actuarà a la quarta edició del Musi-Cata que se celebrarà el 15 de juliol al Celler Mas Foraster de Montblanc. Els vins del celler es combinaran amb «Planetes càlids», el cinquè treball de Fito Luri, qui oferirà un concert amb l’acompanyament del saxofonista Xavier Pié.

L’acte també inclou una visita guiada a les instal·lacions del celler i tastos de vins. Jon Tarafa, organitzador del Musi-Cata, ha assegurat que la proposta iniciada ara fa quatre anys ja està consolidada. De fet, el projecte també s’ha traslladat a Ribera d’Ebre i al Priorat.

Tarafa assenyala que el festival va nèixer amb l’objectiu de promocionar els músics i els vins del territori i recordava que en aquests quatre anys hi han participat músics professionals o semiprofessionals de la província, sent una clara aposta per la creació del territori.