Els Mossos d’Esquadra van detenir, el passat diumenge a la tarda, un home a Montblanc que va protagonitzar un accident de trànsit a la carretera C-14. Es tracta d’un conductor de nacionalitat russa. Diversos conductors van alertar la policia que un vehicle que circulava per aquesta via anava de costat a costat fent avançaments perillosos amb línia continua.

Diverses patrulles de trànsit van localitzar el turisme i van comprovar que havia provocat un accident sense ferits i havia marxat del lloc del sinistre. Amb dificultat, els agents van poder fer sortir el vehicle i aturar-lo a la C-14 a l’altura del punt quilomètric 37 a Montblanc.

El conductor, un home de nacionalitat russa, va donar 1,24 mg/l d’aire expirat en la primera prova però es va negar a fer la segona prova de contrast. A més, no va col·laborar en cap moment amb els agents i es va comportar de manera agressiva. Quan els mossos el van detenir, l’individu va danyar el vehicle policial i també va quedar denunciat per aquest fet.L’home havia estat detingut al març a Salou per negar-se a fer la prova d’alcoholèmia.