Dins del projecte de remodelació de la Plaça de Sant Isidre, l’Ajuntament de l’Espluga ha instal·lat un nou parc de salut que consta d’aparells per poder practicar múltiples exercicis amb l’objectiu de treballar diverses parts del cos.

Els aparells han estat subvencionats per la Diputació de Tarragona, mentre que l’adequació del parc ha tingut un cost d’uns 3.000 € que ha assumit el consistori. Amb aquest, l’Espluga ja disposa de dos parcs d’aquest tipus, l’altre ubicat a la Plaça Montserrat Canals, just davant de l’antiga discoteca Sínia.

ÀUDIO: Joan Amigó, regidor de serveis municipals, explica la construcció del nou parc

El regidor de serveis municipals, Joan Amigó, anunciava a la darrera sessió del Ple Municipal la finalització de les tasques d’instal·lació d’aquest nou equipament i, alhora, lamentava quem just un dia després d’estar enllestit, ja va patir actes vandàlics.

ÀUDIO: El regidor de serveis municipals reconeix actes vandàlics en aquest parc 

La remodelació de la Plaça de Sant Isidre continuarà després de l’estiu i s’hi habilitarà una zona infantil i una de picnic, peròp també es deixarà una part de la plaça lliure per poder celebrar-hi actes públics. El projecte, amb  un pressupost de 50.000 €, també permetrà instal·lar nous fanals i bancs, preparar la instal·lació per un futur punt de càrrega per a vehicles elèctrics i també es modificarà la barana per adequar-la a la normativa.