El Ball de Bastons de l’Espluga crearà una nova colla infantil amb motiu del 20è aniversari de l’entitat. L’agrupació ja ha celebrat els primers assajos per tal de reunir nens i nenes majors de 8 anys per recuperar la colla infantil després de 8 anys sense disposar-ne.

La presidenta i cap de colla del Ball de Bastons de l’Espluga, Anna Andreu, ha explicat que aquesta iniciativa neix a partir de la visita que fa l’agrupació al col·legi Mare de Déu del Carme de l’Espluga. Fa dos anys que es desenvolupa aquesta activitat i la presidenta de l’entitat ha assegurat que veien els alumnes motivats i, per aquest motiu, han decidit tirar endavant el projecte.

L’agrupació ja ha celebrat dos assajos amb els primers interessats, el darrer aquest divendres. Andreu ha destacat que aquesta aposta és important per assegurar el relleu de la colla i alhora per celebrar l’aniversari del Ball de Bastons de l’Espluga.