El 28 de juliol pujaran a l’escenari del Teatre del Casal els 9 personatges d’una història ambientada a Montblanc i que tracta la problemàtica de l’assetjament escolar. Es tracta de “Segueix el teu cor”, l’obra musical d’Enric Mas. Parla de problemàtiques dels adolescens i amb el seu propi llenguatge, per això connecta tan bé amb aquest tipus de públic. Tot i això, els protagonistes d’aquest treball asseguren que és una història per compartir en família, apta per a tots els públics.

L’estrena de “Segueix el teu cor” es farà el 8 de juliol al teatre Gespa de Barcelona, després que es fes la preestrena als instituts de la Conca de Barberà. A la Conca es podrà veure per primera vegada a l’Espluga i també es representarà a Vimbodí i Poblet i a Montblanc. El creador d’aquesta obra musical, Enric Mas, i una de les protagonistes, Maria Fontana, han avançat aquest divendres a l’Espluga FM Ràdio algunes de les peces musicals que interpreten durant la representació.

ENTREVISTA I MÚSICA EN DIRECTE a l’Informatiu Diari del divendres 30 de juny