El càmping Montblanc Park ha estrenat, aquest divendres, la seva nova piscina. La nova instal·lació els permetrà acollir la gran quantitat de turistes que els visiten, que en temporada alta poden arribar a les 3.000 persones. La inauguració ha anat a càrrec dels responsables del càmping i de l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, que ha estat acompanyat del president del Consell Comarcal, Francesc Benet, i alguns regidors i regidores de l’equip de govern de Montblanc.

Passada la temporada d’estiu, l’objectiu és començar a dissenyar la coberta retractil per a l’hivern convertir-la en una piscina coberta que puguin utilitzar els habitants de Montblanc i la Conca de Barberà. Està previst que pugui estar enllestida al març de l’any vinent.També faltarà construir un edifici adjacent amb els vestuaris i lavabos de la piscina coberta. El director del càmping, Wallid Hanini, ha destacat que “cada any fem noves inversions, i enguany estem molt satisfets de la nova piscina”, i ha afegit que “hi ha molt bona relació amb l’Ajuntament, el turisme és molt important, i aquesta piscina ens ajudarà a satisfer els nostres visitants”.

ÀUDIO: Wallid Hanini, director del càmping, sobre l’estrena de la piscina

L’Ajuntament de Montblanc i el càmping signaran un conveni per tal que els montblanquins i també habitants de la comarca puguin utilitzar la piscina coberta durant l’hivern. Destaquen, a més, que el càmping és una de les empreses que més ha invertit a Montblanc en els darrers anys. L’alcalde, Josep Andreu, destaca que “aquesta és una de les empreses que més ha invertit els darrers anys”.

ÀUDIO: Josep Andreu, alcalde de Montblanc, valora les inversions de l’empresa que gestiona el càmping

El president del Consell Comarcal, Francesc Benet, ha destacat que “per la Conca és un nou servei que es posarà a disposició de la gent de la comarca properament, i n’estem molt satisfets. Esperem poder signar el conveni ben aviat”.

ÀUDIO: Francesc Benet, president del Consell Comarcal, destaca el nou servei per a la comarca

La inauguració de la piscina s’ha fet tot just el dia abans que comenci la temporada d’estiu al càmping Montblanc Park. Aquest divendres s’estaven ultimant els detalls de la instal·lació dels 126 mòbil homes que s’han col·locat aquest any i que ha fet augmentar de manera exponencial la capacitat de turistes de les instal·lacions.