Més de 120 km en BTT per l’entorn de les muntanyes de Prades i 3.500 metres de desnivell, així es presenta el repte de la 8ª edició de la ViP Xtrem que se celebra aquest dissabte 1 de juliol. Prop de 350 ciclistes participaran en una de les proves en BTT més exigents del territori.

Amb sortida i arribada a Vimbodí i Poblet, la prova es divideix en dues categories: la cursa reina, la VIP Xtrem de 120 Km, i la VIP Pro de 74 km i 2.200 m. de desnivell positiu. La cursa en BTT transcorrerà pels entorns naturals de Vimbodí i Poblet, Prades, Mont-ral, Capafonts, Farena, Montblanc i l’Espluga de Francolí.

Enguany, pel que fa a la prova més exigent, serà obligatori l’ús de GPS per orientar-se. Tot i que l’organització senyalitzarà els punts més crítics, els participants hauran de guiar-se mitjançant els dispositius electrònics. L’altra novetat d’aquesta edició correspon a la ViP Pro en la qual s’hi podrà participar en parelles (masculines, femenines o mixtes).

ENTREVISTA al president del club organitzador