Aquest dilluns ha començat el casal d’estiu de l’Espluga amb 70 inscrits, una xifra similar a les de darreres edicions, i amb un ventall d’activitats i tallers que enguany aposta més pels esports.

Per primera vegada, l’Ajuntament de l’Espluga n’ha externalitzat el servei i és l’empresa Drac Actiu qui n’ha assumit la gestió. La directora del casal d’estiu, Chantal Puig, ha destacat que una de les novetats d’aquesta edició rau en la organització del grups d’alumnes, ja que s’han fet més subdivisions per edats. D’aquesta manera, ha assegurat que les activitats poden adaptar-se més en funció de les edats.

La programació d’activitats i tallers d’aquest nou casal d’estiu conserva les activitats habituals d’altres anys, però la directora ha explicat que es faran activitats d’iniciació de diversos esports per als més petits i per als més grans el nivell serà més avançat. Alhora, l’oferta també contempla activitats d’aventura, com tir amb arc o bicicleta.

Pel que fa al nombre d’inscrits, Chantal Puig s’ha mostrat sorpresa amb l’acceptació del casal d’estiu. Puig ha confessat que les xifres estan superant les expectatives prèvies i ha assegurat que els 70 inscrits d’aquesta primera setmana augmentaran en les properes setmanes perquè la primera setmana és de les més fluixes del calendari.