L’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga ha assolit el seu millor resultat de la història en un campionat mundial. La coreografia “Lasciala” interpretada per Marina Roca i Marta Pamias ha aconseguit la 7a posició del Dance World Cup aquest cap de setmana a la fase final celebrada a Alemanya. És la primera vegada que l’Espluga se situa entre les 10 millors coreografies del món, una fita a la qual li suma la 15a posició aconseguida per Carlota Franquès amb la coreografia “Tu, yo y ¿Quien más?”.

La primera coreografia que entrava en competició era la del duo format per Marina Roca i Marta Pamias que va actuar al DWC dissabte. Una bona posada en escena li va valdre una puntuació de 81,7 punts sobre 100 que es va traduir en la 7a posició de la classificació formada per 34 equips de tot el món. Les dues ballarines de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga entrenades per Jèssica Estadella van empatar amb una parella de Malaisia i van ser el primer equip de la classificació de l’estat espanyol.

L’altra coreografia que presentava l’escola espluguina era “Tu, yo ¿y quien más?” amb Carlota Franquès que competia diumenge. L’espluguina va aconseguir la 15a posició amb 74,3 punts.