El cas d’Alzheimer d’un familiar d’un alumne del Cicle d’Infromàtica de l’Institut Joan Amigó va ser l’origen d’una aplicació per exercitar la memòria que han elaborat a l’institut de l’Espluga. El projecte, anomenat “Memoriandum”, es va classificar a la fase final d’un certamen nacional celebrat a Barcelona.

“Memoriandum” va participar a la fase final de mSchools a Barcelona,  un programa que reconeix i premia la tasca que realitzen els millors alumnes i docents de tot Catalunya, en la categoria d’Apps for Education. L’aplicació consta de quatre minijocs i la van desenvolupar Ardrian Dumitrica, Ivan Guerrero, Adrián Jurado, Gustavo Martín i Miguel Angel Salazar, alumnes de primer curs del cicle d’informàtica.

REPORTATGE: Descobrim la trajectòria del projecte dels alumnes del Cicle d’Informàtica de l’Espluga