La Marina, la Marta i la Carlota tenen menys de 12 anys i aquest cap de setmana portaran el nom de l’Espluga a Alemanya participant al Dance World Cup, un certamen de dansa d’escala mundial, i fent allò que més els agrada: ballar. Malgrat tot, sembla que el concurs per a elles ocupa un segon pla.

Tot i haver repetit mil i una vegades la coreografia que hi presentaran, en competir és en l’últim que pensen. Ballar, aprendre, gaudir del viatge, conèixer gent nova o veure altres coreografies, són coses que per a les tres tenen més protagonisme.

A l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga no només se’ls ha preparat per estar entre les millors ballarines de la seva edat de tot el món, sinó que també, o sobretot, han treballat amb la mentalitat de participar-hi amb humilitat i amb l’objectiu de gaudir de l’experiència.

REPORTATGE:

L’Escola de Dansa del Casal participarà a la fase mundial del DWC a Offenburg amb dues coreografies: “Lasciala”, interpretada per la parella Marina Roca i Marta Pamias, i “Tu, yo ¿y quien más?” amb Carlota Franquès. Les tres ballarines arriben a la fase final del concurs després d’aconseguir l’accés al campionat estatal celebrat a Burgos.