L’Arquebisbat de Tarragona ha habilitat un espai del seu portal web a la celebració del centenari de Mossèn Ramon Muntanyola. En aquest espai, s’hi publiquen les notícies relacionades els  d’actes organitzats al Camp de Tarragona amb motiu del centenari del poeta i sacerdot espluguí, però també s’hi poden recuperar les gravacions d’algunes de les ponències fetes d’aquesta programació d’esdeveniments i entrevistes a estudiosos de la figura de Muntanyola.

L’espai web informa, per exemple, de l’homenatge a Mn. Muntanyola que es va celebrar a Reus amb un concert o es pot veure la conferència “Ramon Muntanyola, un home d’Església” a càrrec de Mn. Manuel M. Fuentes, director de l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona. S’hi pot accedir directament mitjançant la següent adreça: www.esglesiadetarragona.cat/centenari-muntanyola

Portada de l’espai web en què es destaquen els actes del centenari

El desenvolupament dels actes també es pot seguir a la pàgina web del centenari en què es destaquen tots els esdeveniments organitzats enguany amb motiu dels cent anys del naixement de Ramon Muntanyola i Llorach. La web oficial és centenarimossenramonmuntanyola.wordpress.com