L’Arquebisbat de Tarragona ha nomenat finalment nou rector per les parròquies de Sant Miquel Arcàngel de l’Espluga de Francolí i de Santa Maria de Senan. Serà Mossèn Marcus Vinicius Teixeira Araújo, que substituirà el diaca Mn. Estanislau Figuerola que s’havia ocupat de la Parròquia espluguina des que va marxar Mn. Evarist Gómez. Marcus Vinicius Teixera també ha estat nomenat capellà de la Residència Jaume I de l’Espluga, càrrec que fins ara ocupava Mn. Josep M. Pairot, com a rector adjunt, que es mantenia a la Parròquia espluguina des que va ser substituït.

Els nous nomenaments fets públics aquest dilluns suposen nombrosos canvis a les parròquies del Camp de Tarragona. El fins ara rector de l’Espluga, Estanislau Figuerola, ha estat nomenat diaca encarregat de la pastoral de les parròquies de l’Assumpció i de Sant Josep Obrer de Reus. Figuerola s’havia fet càrrec de la parròquia de l’Espluga des del setembre del 2016 i, després d’aquest breu període, donarà pas al nou rector Mn. Marcus Vinicius Teixeira. El relleu es farà efectiu a partir del 2 de juliol, quan Figuerola s’acomiadarà dels feligresos  en la celebració ordinària de dos quarts d’una.