El Festival de Dansa ha omplert aquest diumenge la platea del Teatre del Casal en dues sessions en què han pujat més de 130 ballarines i ballarins. Com és habitual, la Gala Infantil començava a les 17 h de la tarda i a les 19.30 h era el torn de la Gala Jove. La darrera sessió  va sorprendre amb un final emotiu organitzat per les ballarines de l’Escola de Dansa del Casal que han participat a concursos durant el curs, les joves van dedicar un darrer ball a la professora Jèssica Estadella.

Festival de Dansa 2017 (Foto: Laura Carabasa)

El Teatre del Casal de l’Espluga va tornar a ser el punt de trobada per les escoles de dansa de l’Espluga, Montblanc, Alcover i Bràfim. Amb aquesta jornada les escoles del territori exhibien els treballs practicats durant l’any i posaven punt i final a l’actual curs.

Tot i això, la temporada segueix per tres ballarines de l’Escola de Dansa del Casal i és que participaran a la fase final del Dance World Cup a Alemanya. Les coreografies que es presentaran el mundial són les de “Tu, yo y quien mas?” interpretada per l’espluguina Carlota Franques (9 anys) i “Lasciala” per la parella Marina Roca (10 anys) i Marta Pamias (11 anys).