Nova entrega del Clau de Setmana, el magazín dels dissabtes de l’EFMR. Aquest dissabte hem connectat en directe amb l’Òscar Palau que ens ha narrat el desenvolupament de la segona jornada de treball de la Carta del Paisatge de la Conca de Barberà, també ens ha donat alguns detalls del tret de sortida de la Festa del Trepat que també se celebra a Barberà de la conca. En aquesta edició hem recuperat l’arrancada de la 3a Treko Black, la prova d’orientació de 12 h, que ha començat a les 10 del matí des de l’Espluga. L’entitat que hem destacat aquest dissabte és la que organitza el Pessebre Vivent de l’Espluga, ens han explicat qui són i com s’organitzen. També hem parlat de la revetlla de Sant Joan de l’Espluga amb la Aida Martí, secretaria dels Diables de l’Espluga. Per tancar el programa, hem connectat en directe amb el Jordi Saumell que, des de Montblanc, ens ha explicat el desenvolupament de Brikània, el festival de LEGO de la capital de la Conca.