L’estrena de l’obra musical “Segueix el teu cor” d’Enric Mas s’ha avançat aquest divendres als tres instituts de la Conca de Barberà. L’obra es podrà veure íntegrament per primera vegada a la Conca el 28 de juliol al Teatre del Casal de l’Espluga dins de la programació de la Festa Major  del municipi.

ÀUDIO: Enric Mas, director i productor de l’obra, valora positivament la preestrena

 

L’obra representada per 9 actors tracta la problemàtica de l’assetjament escolar efectuada en una jove adolescent a causa de la seva relació amb una noia. A partir d’aquí, el musical reflexa la intolerància familiar i la incomprensió del cercle d’amistats. La història està ubicada a Montblanc, ja que l’autor va treballar a l’Institut Martí l’Humà del municipi, i parteix del llibre publicat per Enric Mas l’any 2011 que porta el mateix títol. La història connecta amb el públic adolescent utilitzant el seu llenguatge quotidià, les problemàtiques i dubtes propis d’aquesta etapa. Alhora, l’obra incorpora peces musicals interpretades en directe.

ÀUDIO: Enric Mas, productor de l’obra, explica que el contingut és apte per a tots els públics

Aquest dijous s’ha ofert a l’alumnat d’ESO de la comarca una versió reduïda de 20 minuts protagonitzada per 4 actrius i el productor de l’obra, Enric Mas. La preestrena s’ha celebrat a l’Institut Martí l’Humà, al Centre Social Sant Jordi de Montblanc per l’alumnat de l’Institut Mare de Déu de la Serra de Montblanc i a l’Institut Joan Amigó i Callau de l’Espluga. Les tres sessions s’han tancat amb un torn obert de preguntes en què les actrius i el creador de l’obra han respost sobre els dubtes dels joves.

ÀUDIO: Enric Mas explica per què s’ha programat la preestrena