La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga ha tancat la temporada del curs escolar aquest dijous amb una jornada d’activitats al pati de l’Antic Hospital destinades als usuaris més joves de l’equipament. L’activitat, que porta per nom “Patibiblio”, s’ha estrenat enguany però la voluntat es que es repeteixi cada any per donar entrada a l’estiu.

Al llarg de la tarda s’han celebrat diferents tallers, s’han habilitat jocs tradicionals i s’ha fet entrega dels diplomes per als usuaris més compromesos amb la biblioteca.La bibliotecària, Nuri Estadella, ha detallat que les activitats estaven destinades als infants, però també per als nens i nenes de 7 a 12 anys.

En el marc d’aquesta activitat també es va organitzar un concurs de dibuix i aquest dijous s’ha seleccionat el treball guanyador que l’any que ve protagonitzarà el cartell del “Patibiblio”, la jornada de comiat de la temporada de la biblioteca.

L’activitat s’ha organitzat des de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de l’Espluga i el personal de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola. El regidor de cultura de l’Espluga, Jordi Torre, ha expressat que amb aquest esdeveniment el que pretén és premiar els usuaris que venen a la biblioteca durant el curs, que col·laboren amb la bibliotecària.

A partir de la setmana que ve la biblioteca engega la temporada d’estiu i els horaris només seran matinals.  Durant aquest període estival també es posarà en marxa la Bibliopiscina, habilitant llibres en disposició dels usuaris de la piscina municipal.